Reduceri!

Tastatura control acces PNI DK220, stand alone, exterior si interior, IP65, cu 2 relee

Prețul inițial a fost: 405 lei.Prețul curent este: 300 lei.

-26%

Tastatura control acces PNI DK220, stand alone, exterior si interior, IP65, cu 2 relee – 5949066525704

În stoc

Tastatura control acces PNI DK220
Tastatura control acces PNI DK220, stand alone, exterior si interior, IP65, cu 2 relee 405 lei Prețul inițial a fost: 405 lei.300 leiPrețul curent este: 300 lei.

Transport GRATUIT la comenzile peste 500 ron

  • 14 zile drept de retur
  • Comenzile plasate pana in orele 16:00 vor fi expediate in aceeași zi
Plata Online Securizata

Tastatura si buton acces de vanzare la subpret, Tastatura control acces PNI DK220, stand alone, exterior si interior, IP65, cu 2 relee.

Tastatura control acces PNI DK220

Mai multă siguranță

Nu mai trebuie să vă faceți griji că ați uitat să luați cheia sau ați pierdut cheia de la casă sau de la birou. Doar introduceți parola sau glisați cardul pe tastatura de control acces pentru a deschide ușa.

Cu aspect solid, cu carcasă din aliaj de zinc și izolare a componentelor interne ce-i asigură clasa de protecție la apă IP65, PNI DK220 este greu de dezasamblat. Dacă intrușii încearcă să demonteze dispozitivul, se va declanșa alarma anti-tamper dacă ați conectat la tastatură o sirenă externă.

Tastatura cu butoane iluminate permite utilizatorilor să găsească și să apese cu ușurință parola corectă chiar și pe timp de noapte. Lumina tastelor poate fi setată după preferințe: tot timpul aprinsă, tot timpul stinsă sau aprinsă când dispozitivul detectează prezența umană.

Programare din taste

Toate operațiunile se fac direct pe tastatură, nu este necesară conectarea dispozitivului la un computer.

Adăugați și ștergeți utilizatori cu ușurință. Setați un card master pentru adăugare și un card master pentru ștergere utilizatori în mod rapid.

Ștergeți un card pierdut tastându-i codul numeric, setați timpul de întârziere al ușii pe poziția deschis, setați coduri PIN și coduri de alarmă „duress” și moduri de deschidere a ușii, toate aceste operațiuni realizate cu ușurință direct de pe tastatură.

Tastatura control acces PNI DK220

Tastatura control acces PNI DK220

Două relee, control acces două uși

Tastatura de control acces PNI DK220 poate controla accesul pe două uși. Setați parole diferite și carduri EM pentru fiecare ușă în parte.

Alegeți unul dintre cele 7 moduri de operare a tastaturii: cititor de card Wiegand, stand-alone pentru o singură ușă, stand-alone pentru două uși, cititor de card extern pentru două uși, două dispozitive interconectate pentru două uși, anti-passback pentru o singură ușă și anti-passback pentru două uși. Funcția anti-passback nu permite utilizatorului un al doilea acces fără să se fi înregistrat mai întâi o ieșire.

Conexiuni și Alarme

PNI DK220 suportă conexiunea unei sirene externe, a unui citiror de card extern, a unei sonerii, a unei yale electromagnetice sau electromagnet și a unui contact pentru ușă.

Tastatura PNI DK220 este un dispozitiv complex care, în funcție de dispozitivele conectate poate funcționa nu doar ca un sistem de control al accesului, ci și ca un sistem de alarmă.

Dispozitivul dispune de 3 tipuri de alarmă: alarmă anti-sabotaj (tamper) dacă cineva încearcă smulgerea tastaturii din perete, alarmă ușă deschisă (dacă este conectat un contact ușa cu fir) și alarmă „duress” (dacă, sub amenințare, utilizatorul introduce codul sau citește cardul „duress”, ușa se va deschide dar va trimite în același timp un semnal de alarmă).

Tastatura control acces PNI DK220

 


Caracteristici generale
Alimentare 12V
Consum standby mai mic de 25 mA
Tastatura iluminata Da
Material Aliaj de zinc
Anti-vandal Da
Grad protectie IP65
Cititor card EM – 125 KHz
Tip montaj Aplicat
Dimensiuni/greutate 75 x 25 x 120 mm / 500 gr
Temperatura functionare -26°C ~ +80°C
Capacitate utilizatori 2000 utilizatori
Pachetul contine
Unitate control acces Da
Accesorii instalare Da
Manual instalare si utilizare Da
Card RFID Da

Tastatura control acces PNI DK220, stand alone,…

Informații suplimentare

Greutate 12 kg
EAN

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tastatura control acces PNI DK220, stand alone, exterior si interior, IP65, cu 2 relee”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *