Reduceri!

Sistem de alarma wireless PNI SafeHouse HS600 Wifi GSM 4G, suporta 90 zone wireless si 3 zone cu fir, compatibil cu aplicatia Tuya Smart, alerta prin SMS, apel vocal, notificare pe telefon

Prețul inițial a fost: 675 lei.Prețul curent este: 500 lei.

-26%

Sistem de alarma wireless PNI SafeHouse HS600 Wifi GSM 4G, suporta 90 zone wireless si 3 zone cu fir, compatibil cu aplicatia Tuya Smart, alerta prin SMS, apel vocal, notificare pe telefon – 5949066522574

În stoc

Sistem de alarma wireless PNI SafeHouse HS600 Wifi GSM 4G
Sistem de alarma wireless PNI SafeHouse HS600 Wifi GSM 4G, suporta 90 zone wireless si 3 zone cu fir, compatibil cu aplicatia Tuya Smart, alerta prin SMS, apel vocal, notificare pe telefon 675 lei Prețul inițial a fost: 675 lei.500 leiPrețul curent este: 500 lei.

Transport GRATUIT la comenzile peste 500 ron

  • 14 zile drept de retur
  • Comenzile plasate pana in orele 16:00 vor fi expediate in aceeași zi
Plata Online Securizata

Detectie wireless de vanzare la subpret, Sistem de alarma wireless PNI SafeHouse HS600 Wifi GSM 4G, suporta 90 zone wireless si 3 zone cu fir, compatibil cu aplicatia Tuya Smart, alerta prin SMS, apel vocal, notificare pe telefon.

Sistem de alarma wireless PNI SafeHouse HS600 Wifi GSM 4G

Control de la distanta prin aplicatia Tuya Smart

Sistemul de alarma PNI SafeHouse HS600 trimite notificari si alerte direct pe telefonul mobil. Instalati aplicatia Tuya Smart (Android si iOS) si veti sti de fiecare data cand sistemul dvs. de alarma a fost armat sau dezarmat, s-a declansat o alarma sau au fost aduse modificari de configurare. Tot prin intermediyul aplicatiei Tuya Smart, puteti crea scenarii inteligente, asociind sistemul de alarma cu alte accesorii compatibile Tuya.

Sistem de alarma complet, gata de utilizare

Sistemul de alarma PNI SafeHouse HS600 contine toate accesoriile de baza necesare utilizarii imediate. Include un detector de miscare, un contact magnetic pentru ferestre sau usi, doua telecomenzi (cu taste pentru armare, dezarmare, armare partiala si alarma de panica), doua TAG-uri si o sirena de interior cu fir cu o intensitate sonora maxima de 100dB.
Sistemul de alarma PNI SafeHouse HS600 suporta maxim 90 de zone wireless si 3 zone cu fir.

Sistem de alarma wireless PNI SafeHouse HS600 Wifi GSM 4G

Sistem de alarma wireless PNI SafeHouse HS600 Wifi GSM 4G

Comunicator GSM 4G

Introduceti in unitatea de control a sistemului de alarma un SIM 4G si salvati in sistem maxim 5 numere de telefon. Puteti seta, pentru fiecare numar de telefon, sa primiti SMS sau apel vocal (cu mesaj personalizat) in caz de alarma. De asemenea, puteti primi SMS ori de cate ori se armeaza sau se dezarmeaza sistemul sau se aduc diferite modificari de configuratie.
Tot prin modulul GSM 4G incorporat puteti configura sistemul de alarma de la distanta, prin SMS. Printr-o sintaxa precis definita pentru fiecare comanda in parte, puteti adauga si configura numere de telefon in sistem, puteti seta parola de adminsitrator si parola de utilizator, puteti arma si dezarma sau puteti interoga sistemul.

Armare, dezarmare, armare perimetrala si armare automata

Sistemul de alarma PNI SafeHouse HS600 ofera solutii multiple de protejare a casei dvs.:
Armare totala: asigura protectia totala a casei, activand toti senzorii, interni si externi. Setarea unui timp de iesire (delay) va da timpul necesar pentru a iesi din casa pana la armarea sistemului.
Armare pertiala sau perimetrala: asigura protectia perimetrala a casei, activand doar senzorii externi (senzorul de la usa de intrare in casa, de la ferestrele externe), permitandu-va deplasarea in siguranta prin casa fara sa declansati o alarma.
Alarma de panica: apasand butonul SOS de pe panoul de control, declansati instantaneu o alarma pentru a anunta o situatie de pericol.
Daca aveti o rutina in activitatea dumneavoastra si parasiti casa sau reintrati in casa tot timpul la acelesi ore, puteti seta in sistem armarea automata programata pe zile si pe ore.

Sistem de alarma wireless PNI SafeHouse HS600 Wifi GSM 4G

 


Caracteristici generale
Zone wireless 90 zone
Zone cablate 3 zone
Comunicator GSM 4G
Numere de telefon comune 5 numere
Ecran Color 2,4 inch
Acumulator intern unitate centrala Li-Ion 3.7V 1000mAh
Ceas de timp real Da
Instructiuni vocale Da
Control de la distanta Da
Monitorizare alimentare Da
Aplicatie dedicata TuyaSmart
Alimentare unitate centrala 5V / 1A
Pachetul contine
Unitate centrala Da
Detector de miscare wireless 1 buc.
Contact magnetic wireless 1 buc.
Telecomanda 2 buc
Sirena Da

Sistem de alarma wireless PNI SafeHouse HS600 W…

Informații suplimentare

Greutate 12 kg
EAN

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sistem de alarma wireless PNI SafeHouse HS600 Wifi GSM 4G, suporta 90 zone wireless si 3 zone cu fir, compatibil cu aplicatia Tuya Smart, alerta prin SMS, apel vocal, notificare pe telefon”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *