Reduceri!

Priza inteligenta dubla de exterior PNI SafeHome PT840S WiFi comanda prin internet, aplicatie de mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant

Prețul inițial a fost: 229 lei.Prețul curent este: 170 lei.

-26%

Priza inteligenta dubla de exterior PNI SafeHome PT840S WiFi comanda prin internet, aplicatie de mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant – 5949066519130

În stoc

Priza inteligenta dubla de exterior PNI SafeHome PT840S WiFi comanda prin internet
Priza inteligenta dubla de exterior PNI SafeHome PT840S WiFi comanda prin internet, aplicatie de mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant 229 lei Prețul inițial a fost: 229 lei.170 leiPrețul curent este: 170 lei.

Transport GRATUIT la comenzile peste 500 ron

  • 14 zile drept de retur
  • Comenzile plasate pana in orele 16:00 vor fi expediate in aceeași zi
Plata Online Securizata

Prize Smart de vanzare la subpret, Priza inteligenta dubla de exterior PNI SafeHome PT840S WiFi comanda prin internet, aplicatie de mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant.

priza inteligenta,exterior,pni,SafeHome,Tuya Smart,aplicatie,Amazon,Alexa,Google,Home

Perfectă pentru orice aplicație

Priza inteligentă dublă de exterior PNI SafeHome PT840S se poate conecta la o rețea wireless de 2.4GHz cu ajutorul aplicației Tuya Smart.

De asemenea, poate fi integrată în scenarii și automatizări smart cu alte produse ce utilizează aplicația Tuya și este compatibilă cu boxele inteligente Amazon Alexa și Google Home.

Funcție programare

Cu ajutorul aplicației Tuya Smart, priza inteligentă dublă de exterior PNI SafeHome PT840S, poate fi programată să pornească la o ora stabilită curentul pe oricare dintre cele două ieșiri schuko. De asemenea poate fi setată să oprească alimentarea după un anumit timp setat sau orar.

Cu ajutorul internetului ai acces oricând la priza inteligentă pentru a opri sau porni curentul.

priza inteligenta,exterior,pni,SafeHome,Tuya Smart,aplicatie,Amazon,Alexa,Google,Home

priza inteligenta,exterior,pni,SafeHome,Tuya Smart,aplicatie,Amazon,Alexa,Google,Home

Poate fi folosită și la exterior

Priza inteligentă dublă PNI SafeHome PT840S poate fi utilizată și în mediul exterior la instalațiile de craciun, pompă de spălat mașina sau sistemul de irigații datorită indicatorului de protecție IP40.

 


Caracteristici generale
Tensiune alimentare 230 V
Curent nominal 16 A
Frecventa 2.4GHz
Waterproof Da
Timer Da
Dimensiune 100 X 125 X 42 mm
Greutate 337 g
Consum in standby 3mA
Lungime cablu 0.4 m
Tensiune de iesire 230 V
Protectie la suprasarcina
Protectie la scurtcircuit

Priza inteligenta dubla de exterior PNI SafeHom…

Informații suplimentare

Greutate 12 kg
EAN

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Priza inteligenta dubla de exterior PNI SafeHome PT840S WiFi comanda prin internet, aplicatie de mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *