Reduceri!

Kit Sistem de alarma wireless PNI SafeHouse HS550 Wifi GSM 3G si 2 senzori de miscare HS003 suplimentari

Prețul inițial a fost: 776 lei.Prețul curent este: 575 lei.

-26%

Kit Sistem de alarma wireless PNI SafeHouse HS550 Wifi GSM 3G si 2 senzori de miscare HS003 suplimentari – 5949066517150

Stoc epuizat

Transport GRATUIT la comenzile peste 500 ron

  • 14 zile drept de retur
  • Comenzile plasate pana in orele 16:00 vor fi expediate in aceeași zi
Plata Online Securizata

Sisteme de alarmă de vanzare la subpret, Kit Sistem de alarma wireless PNI SafeHouse HS550 Wifi GSM 3G si 2 senzori de miscare HS003 suplimentari.

Aplicatie dedicata pentru Smartphone

Fiind un sistem modern de alarma PNI SafeHouse HS550 poate trimite notificari si alerte direct pe smartphone, si poate fi controlat si configurat cu ajutorul aplicatiilor dedicate: Easy Security sau alternativa PNI SafeHouse HS550 . Aceasta este disponibila atat pentru telefoanele smart cu Android cat si pentru iOS . Astfel indiferent unde va aflati, veti fi anuntat instant de catre sistem, in cazul in care se produce un eveniment . 

App QR Code

Sistem complet gata de utilizare

Sistemul de alarma wireless PNI SafeHouse HS550 contine toate accesoriile pentru instalarea si utilizarea imediata. Pachetul contine 3 senzori de miscare fara fir, un senzor de usa fara fir, 2 telecomenzi, 2 cartele TAG, si o sirena de interior pentru alertare sonora de 120 dB.

HS550 kit complet

Protectie totala a locuintei

Sistemul ofera o protectie totala a locuintei, oferind utilizatorului control total si monitorizarea in timp real a sistemului si a evenimentelor inregistrate. Aplicatia dedicata pentru smartphone si meniul disponibil pe unitatea centrala ofera informatii in timp real facil si intuitiv atat local cat si la distanta, despre alertele si evenimentele inregistrate pentru fiecare tip de senzor instalat. Adaugam la aceasta categorie si functia functia de monitorizare si comunicare audio in timp real cu zona protejata, prin intermediul conexiunii GSM.

HS550 protectie completa

Gama completa de accesorii compatibile

Pe langa accesoriile si senzorii uzuali de miscare si de usa/fereastra, PNI completeaza gama de accesorii optionale cu urmatoarele produse, absolut necesare intr-o locuinta moderna :

1. Senzor de miscare PIR PNI SafeHouseHS003 fara fir ;      2. Priza inteligenta PNI SafeHouse HS710 fara fir ;

3. Senzor de fum PNI Safe House HS260 fara fir ;                4. Detector de inundatie PNI SafeHouse HS520 fara fir;

5. Senzor de gaz PNI SafeHouse HS110 fara fir;                  6. Telecomanda PNI SafeHouse HS190;

7. Contact magnetic PNI SafeHouse HS002 fara fir;

HS550 accesorii compatibile

Zone diferite in functie de obiectiv si destinatie

Fiecare zona sau camera dintr-o locuinta are nevoie de un senzor diferit si dedicat pentru un anume eveniment. Asfel putem configura parametrii unui senzor astfel in cat sa stim in orice moment daca s-a deschis un geam, o usa, daca a fost detectat fum, gaz sau apa, sau daca a fost detectata miscare intr-o anumita incapere.

Astfel avem in configurare nume predefinite pentru fiecare senzor adaugat: usa, fereastra, dormitor, living room, balcon, perimetral, incendiu, gaz sau inundatie.

Si avem si tipuri de zone predefinite pentru fiecare senzor adaugat: perimetral, total, 24 ore, sonerie, inchis, 24 ore silentios, perimetral fara intarziere, total fara intarziere

HS550 Zone multiple

Mod dual de alertare la distanta : Wifi/Internet si GSM 3G

Sistemul de alarma poate transmite alertele catre utilizatori in 2 moduri, oferind astfel fie optiunea de a alege cel mai potrivit mod, fie un sistem redundant de backup, in cazul in care una din conexiune nu este disponibila temporar: 1. prin GSM prin SMS si apel telefonic catre numerele de telefon configurate in sistem; 2. prin Wifi/Internet catre aplicatia dedicata PNI SafeHouse HS550 instalata pe smartphone-ul utilizatorului.

HS550 dual mode

HS550

Protejeaza-ti locuinta in mod automat

Ai uitat sa activezi sistemul de alarma la plecare?

Ai ajuns de la servici si ai intrat in locuinta fara sa dezarmezi sistemul de alarma ?

Stai linistit, PNI SafeHouse HS550 are optiunea de armare / dezarmare automata la orele dorite in functie de programul dumneavoastra: plecare / revenire de la servici sau de ce nu chiar si seara tarziu / dimineata devreme folosind armarea perimetrale.

HS550 Armare dezarmare programata

Controleaza electronicele / electrocasnicele de la distanta din aplicatia de Smartphone

Pe langa functia principala de sistem de efractie/alarma, PNI SafeHouse HS550 vine si cu o functie moderna, extrem de cautata astazi, si anume controlul de la distanta din aplicatia de mobil a prizelor si releelor de 230V compatibile. Astfel puteti porni/opri din aplicatia de mobil pana la 8 aparate electronice / electrocasnice, care sunt conectate la accesoriile optionale fara fir : Priza PNI SafeHouse HS710 si Releul PNI SafeHouse HS810.

Control electronice de la distanta

 


Caracteristici unitate de control
Frecventa comunicare cu accesoriile 433 MHz
Cititor RFID Da
Caracteristici contact magnetic
Alimentare 3V
Frecventa comunicare 433 MHz
Wireless Da
Raza comunicatie wireless Pana la 100 m
Dimensiuni 67 X 40 X 12 mm
Caracteristici senzor de miscare
Alimentare 3V
Frecventa comunicare 433 MHz
Wireless Da
Raza comunicatie wireless Pana la 100 m
Dimensiuni 105 x 40 x 26 mm

Kit Sistem de alarma wireless PNI SafeHouse HS5…

Informații suplimentare

Greutate 12 kg
EAN

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kit Sistem de alarma wireless PNI SafeHouse HS550 Wifi GSM 3G si 2 senzori de miscare HS003 suplimentari”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *