Reduceri!

Kit senzor gaz si electrovalva PNI Safe House Dual Gas 250LR cu 2 senzori monoxid de carbon (CO) si gaze naturale si electrovalva 3/4 inch

Prețul inițial a fost: 203 lei.Prețul curent este: 150 lei.

-26%

Kit senzor gaz si electrovalva PNI Safe House Dual Gas 250LR cu 2 senzori monoxid de carbon (CO) si gaze naturale si electrovalva 3/4 inch – 5949066524554

În stoc

Kit senzor gaz si electrovalva PNI Safe House Dual Gas 250LR cu 2 senzori monoxid de carbon (CO) si gaze naturale si electrovalva 3/4 inch
Kit senzor gaz si electrovalva PNI Safe House Dual Gas 250LR cu 2 senzori monoxid de carbon (CO) si gaze naturale si electrovalva 3/4 inch 203 lei Prețul inițial a fost: 203 lei.150 leiPrețul curent este: 150 lei.

Transport GRATUIT la comenzile peste 500 ron

  • 14 zile drept de retur
  • Comenzile plasate pana in orele 16:00 vor fi expediate in aceeași zi
Plata Online Securizata

Detectoare gaz de vanzare la subpret, Kit senzor gaz si electrovalva PNI Safe House Dual Gas 250LR cu 2 senzori monoxid de carbon (CO) si gaze naturale si electrovalva 3/4 inch.

senzor de gaz co si gaze naturale

Protecție 2 în 1

Echipat cu 2 senzori semiconductori cu durată lungă de viață, versatilitate și toleranță ridicată la condiții ambientale extreme și medii corozive, care funcționează independent unul de celălalt, PNI Safe House Dual Gas 250LR vă anunță instantaneu când detectează concentrații periculoase de CO (monoxid de carbon) sau gaze naturale. PNI Safe House Dual Gas 250LR oferă cea mai bună protecție împotriva unor gaze mortale. Totul într-o singură unitate.

Detectorul de gaz din pachetul PNI Safe House Dual Gas 250LR detectează cu precizie monoxid de carbon (CO), gaze naturale precum: metan, propan, butan, etan, GPL și hidrocarburi gazoase precum: propilenă  și butilenă.

Kit-ul PNI Safe House Smart Gas 300 este compus dintr-un detector de gaze și o electrovalva de 3/4 inch.

Alarmă sonoră și luminoasă

Când concentrația de gaz atinge nivelul prestabilit, dispozitivul emite o alarmă vizuală și sonoră. LED-ul roșu va clipi des însoțit de un sunet continuu. Dacă detectorul este conectat la electrovalvă, va trimite un impuls electric către aceasta. Electrovalva va închide fluxul de gaz.

Sunetul de alarmă de cel puțin 85dB reduce riscul de explozie și protejează viața și siguranța proprietății și familiei tale.

Pentru a întrerupe alarma sonoră, scoateți detectorul din priză sau așteptați până la scăderea concentrației gazului care a declanșat alarma. După îndepărtarea cauzei care a declanșat alarma, puteți redeschide fluxul de gas, prin ridicarea butonului roșu de pe electrovalvă.

Nu ignorați niciodată o alarmă!

senzor de gaz co si gaze naturale

senzor de gaz co si gaze naturale

Instalare ușoară

Instalarea electrovalvei recomandăm să fie executată doar de personal calificat și autorizat. Electrovalva trebuie instalată în direcția fluxului de gaz, marcată pe supapa electrovalvei.

Stabiliți locația de instalare a detectorului de gaze la o distanță de cel mult 1.5 metri de sursa de gaz (aragaz, de exemplu) și mai aproape de tavan sau de podea în funcție de densitatea gazelor detectate.

Fixati pe perete detectorul de gaze cu ajutorul suportului inclus. Alimentați detectorul la o sursă de curent de 230V și la electrovalvă prin mufa plug and play.

După cele 2 minute de amorsare a sensorilor, dispozitivul dvs. de alarmă este pregătit pentru a vă asigura liniștea și siguranța casei și a familiei.

 


Caracteristici senzor de gaz
Gaze detectate CO, gaze naturale, GPL, gaze de huila
Consum energetic maxim 3W
Conditii de utilizare doar la interior, umiditate ≤ 95%
Tensiune de alimentare 230V
Tensiune de iesire pentru electrovalva 9-12V
LEL (Lower Explosive Limit) 7%
Dimensiuni / Greutate Senzor: 72 X 33 X 123 mm / 200 g
lungime cablu catre electro-valva: 90 cm
lungime cablu alimentare 230V: 140 cm

Electrovalva: 65 x 45 x 105 mm / 380 g
lungimea cablu catre senzor: 30 cm

Durata amorsare senzor 180 sec.
Pachetul contine
Senzor de gaz Da
Electrovalva gaz Da
Caracteristici electrovalva gaz
Mod de inchidere Impuls de curent sau manual
Tensiune de inchidere DC 9 ~ 12 V (Impuls)
Timp inchidere mai mic de 1 secunda
Conexiune 3/4" filet interior
Presiune maxima 100 kPa

Kit senzor gaz si electrovalva PNI Safe House D…

Informații suplimentare

Greutate 12 kg
EAN

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kit senzor gaz si electrovalva PNI Safe House Dual Gas 250LR cu 2 senzori monoxid de carbon (CO) si gaze naturale si electrovalva 3/4 inch”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *