Reduceri!

Intrerupator inteligent triplu cu touch PNI SafeHome PT303 WiFi, 10A, comanda prin internet, aplicatie de mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant

Prețul inițial a fost: 135 lei.Prețul curent este: 100 lei.

-26%

Intrerupator inteligent triplu cu touch PNI SafeHome PT303 WiFi, 10A, comanda prin internet, aplicatie de mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant – 5949066519215

Stoc epuizat

Transport GRATUIT la comenzile peste 500 ron

  • 14 zile drept de retur
  • Comenzile plasate pana in orele 16:00 vor fi expediate in aceeași zi
Plata Online Securizata

Întrerupătoare inteligente de vanzare la subpret, Intrerupator inteligent triplu cu touch PNI SafeHome PT303 WiFi, 10A, comanda prin internet, aplicatie de mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant.

interupator,inteligent,PNI,SafeHouse,Wifi,Tuya,Google Home, Amazon Alexa

Buton tactil și panou din sticlă securizată

Întrerupătorul inteligent PNI SafeHome PT303 WiFi poate fi acționat prin atingerea butoanelor tactile. Indicatorul LED arată starea luminilor (aprinse – LED roșu sau stinse – LED albastru).

Panoul frontal din sticlă securizată rezistentă la zgâriere asigură și protecție la șoc electric în cazul în care aprindeți luminile cu mâinile umede.

Control prin aplicație și control vocal

Conectați întrerupătorul inteligent la rețeaua WiFi 2.4GHz din casă, adăugați-l în aplicația Tuya Smart și puteți controla de oriunde aveți o conexiune la internet iluminatul electric din casă.

Sau împerecheați întrerupătorul inteligent PNI SafeHome PT303 Wifi cu boxele Amazon sau Google și puteți aprinde sau stinge lumina printr-o simplă comandă vocală.

Prin Tuya Smart puteți programa aprinderea și stingerea luminilor la anumite ore sau puteți integra întrerupătorul inteligent în scenarii și automatizări smart.

interupator,inteligent,PNI,SafeHouse,Wifi,Tuya,Google Home, Amazon Alexa


Caracteristici generale
Tensiune de alimentare 110-240VAC
Sarcina maxima suportata 10 A
Control de la distanta aplicatia Tuya Smart
Frecventa Wifi 2.4GHz
Protocol Wireless IEEE 802.11 b/g/n
Material Sticla / ABS
Culoare Alb
Dimensiuni 85 X 85 X 35 mm
Greutate 135 g
Umiditate 10% – 95%
Temperatura de lucru -10 ~ +60°
Pachetul contine
Intrerupator inteligent Da

Intrerupator inteligent triplu cu touch PNI Saf…

Informații suplimentare

Greutate 12 kg
EAN

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Intrerupator inteligent triplu cu touch PNI SafeHome PT303 WiFi, 10A, comanda prin internet, aplicatie de mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *