Reduceri!

Interfon video inteligent PNI SafeHome PT720MW cu 2 monitoare, WiFi, HD, P2P, monitor interior, aplicatie dedicata Tuya Smart, IP65

Prețul inițial a fost: 2.160 lei.Prețul curent este: 1.600 lei.

-26%

Interfon video inteligent PNI SafeHome PT720MW cu 2 monitoare, WiFi, HD, P2P, monitor interior, aplicatie dedicata Tuya Smart, IP65 – 5949066529450

În stoc

Interfon video inteligent PNI SafeHome PT720MW cu 2 monitoare
Interfon video inteligent PNI SafeHome PT720MW cu 2 monitoare, WiFi, HD, P2P, monitor interior, aplicatie dedicata Tuya Smart, IP65 2.160 lei Prețul inițial a fost: 2.160 lei.1.600 leiPrețul curent este: 1.600 lei.

Transport GRATUIT la comenzile peste 500 ron

  • 14 zile drept de retur
  • Comenzile plasate pana in orele 16:00 vor fi expediate in aceeași zi
Plata Online Securizata

Smart home de vanzare la subpret, Interfon video inteligent PNI SafeHome PT720MW cu 2 monitoare, WiFi, HD, P2P, monitor interior, aplicatie dedicata Tuya Smart, IP65.

PNI-PT720MW – Interfon video inteligent PNI SafeHome PT720MW WiFi HD, P2P, monitor interior, aplicatie dedicata Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya

Interfon video inteligent PNI SafeHome PT720MW

Compatibil cu aplicatia Tuya Smart

Video interfonul PNI SafeHome PT720MW poate fi integrat in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya. Adaugati interfonul in aplicatie si veti primi notificare pe telefonul mobil de fiecare data cand un vizitator va suna la interfon. Permiteti accesul in interior direct din aplicatie, apasand butonul de deblocare sau vorbiti cu vizitatorul de la distanta.

Inregistrare pe card micro SD. Functie detectie miscare.

Din momentul preluarii unui apel provenit de la unitatea de exterior, sistemul va porni automat inregistrarea video sau preluarea de imagini (in functie de setari: video sau snapshot), care vor fi salvate pe cardul micro SD introdus in unitatea de interior. Inregistrarea poate fi pornita si manual din aplicatie apasand tasta Record. In aceasta situatie, inregistrarile vor fi salvate in memoria telefonului. Activand functia Detectie miscare, sistemul va porni automat inregistrarea sau va face capturi, in functie de setarile facute.

Interfon video inteligent PNI SafeHome PT720MW

 Conectare camere CCTV si multiple monitoare

Sistemul suporta conectarea a doua camere CCTV si a maxim doua unitati de exterior care, la randul lor, pot fi conectate la cate o yala electromagnetica de tip Normal Open si a 5 monitoare suplimentare (slave). Astfel, aveti control complet asupra locuintei dvs. cu posibilitatea permiterii accesului din diferite locatii din casa. Chiar si in lipsa unui vizitator, puteti vizualiza imaginile preluate de una dintre cele 4 camere doar schimband sursa video prin apasarea butonului Monitor de pe unitatea master.

 

Interfon video inteligent PNI SafeHome PT720MW

 

Interfon video inteligent PNI SafeHome PT720MW

Transfer apel si apel intern

Pentru a putea transfera un apel provenit de la un vizitator sunt necesare cel putin doua unitati de interior (unitatea master si una slave) si o unitate de exterior conectate intre ele. Cand vizitatorul apasa butonul de apel, imediat pe monitor apare imaginea preluata de camera video. Apasati lung butonul Transfer call pentru a transfera apelul care alt monitor aflat in alta camera. De asemenea, puteti vorbi si va puteti vedea cu o persoana aflata in alta camera din casa, prin functia Apel intern.

 


Interfon video inteligent PNI SafeHome PT720MW …

Informații suplimentare

Greutate 12 kg
EAN

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Interfon video inteligent PNI SafeHome PT720MW cu 2 monitoare, WiFi, HD, P2P, monitor interior, aplicatie dedicata Tuya Smart, IP65”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *