Reduceri!

Releu inteligent PNI SafeHome PT08R WiFi, ON / OFF iesire 230V 10A, comanda prin internet, aplicatie de mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant

Prețul inițial a fost: 81 lei.Prețul curent este: 60 lei.

-26%

Releu inteligent PNI SafeHome PT08R WiFi, ON / OFF iesire 230V 10A, comanda prin internet, aplicatie de mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant – 5949066519291

În stoc

Releu inteligent PNI SafeHome PT08R WiFi
Releu inteligent PNI SafeHome PT08R WiFi, ON / OFF iesire 230V 10A, comanda prin internet, aplicatie de mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant 81 lei Prețul inițial a fost: 81 lei.60 leiPrețul curent este: 60 lei.

Transport GRATUIT la comenzile peste 500 ron

  • 14 zile drept de retur
  • Comenzile plasate pana in orele 16:00 vor fi expediate in aceeași zi
Plata Online Securizata

Smart home de vanzare la subpret, Releu inteligent PNI SafeHome PT08R WiFi, ON / OFF iesire 230V 10A, comanda prin internet, aplicatie de mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant.

Releu inteligent PNI SafeHome PT08R WiFi

Control vocal prin Amazon Alexa și Google Home

Puteți porni și opri sistemul de iluminat (becuri, veioze, spoturi) sau electrocasnicele din casă (TV, ventilator, aparat de aer condiționat) prin comandă vocală prin intermediul boxelor inteligente Amazon Alexa sau Google Home. Reinventează-ți casa într-un mod mai convenabil, mai economic și mai inteligent.

Control de la distanță prin Tuya Smart

Folosiți un smartphone pentru a controla de la distanță pornirea și oprirea electronicelor de acasă prin aplicația Tuya Smart, atât timp cât telefonul este conectat la o rețea 2G/3G/4G sau WIFI 2.4GHz. Printr-o simplă atingere, electricele și electronicele de la tine acasă devin dispozitive inteligente controlabile de la distanță.
Nota: Releul inteligent PNI SafeHome PT08R suportă o putere maximă de 2200W (max. 10A) și poate funcționa cu lumini și alte dispozitive electrice care nu depășesc acești parametri.

Releu inteligent PNI SafeHome PT08R WiFi

Releu inteligent PNI SafeHome PT08R WiFi

Funcția temporizare și cronometru

Releul inteligent PNI SafeHome PT08R suportă funcția de setare exactă a orei (Timer) când dispozitivul electric sau electronic conectat să pornească sau să se oprescă și funcția de setare a perioadei de timp (Countdown) după care dispozitivul conectat să pornească sau să se oprească.

Nu trebuie să vă mai faceți griji că v-ați trezit târziu și nu aveți timp să mai faceți cafeaua. Setați ora exactă când cafetiera să intre în funcțiune.

Sau chiar nu va mai fi necesar să activați o alarmă pe telefon care să vă trezească brusc în fiecare dimineață. Puteți seta corpul de iluminat din dormitor să se aprindă la o anumită oră, făcându-vă astfel trezirea mai plăcută și mai lentă.

Și nici o grijă că ați uitat lumina aprinsă când ați plecat de acasă, o puteți stinge de la distanță, din mașină sau de la serviciu sau, mai bine, setați din timp perioada de timp după care lumina să se stingă.

Integrare în scenarii inteligente

Adăugați releul inteligent în aplicația Tuya Smart împreună cu alte dispozitive inteligente, cum ar fi senzori de mișcare sau contacți magnetici și creați scenarii inteligente condiționale pentru diferite situații pentru un plus de siguranță în casa dvs. Astfel, puteți seta aprinderea luminii dacă se declașează senzorul de mișcare.

Releu inteligent PNI SafeHome PT08R WiFi

 


Caracteristici generale
Tensiune de alimentare 230V
Sarcina maxima suportata 2200 W
Curent nominal max. 10A
Control de la distanta aplicatia Tuya Smart
Frecventa Wifi 2.4GHz
Material ABS
Culoare Alb
Dimensiuni 89 x 40 x 25
Greutate 50 g
Umiditate 10% – 95%
Temperatura de lucru -26°C ~ +80°C
Altele Standard WiFi: IEEE 802.11 b/g/n
Pachetul contine
Releu inteligent Da
Manual de utilizare Da

Releu inteligent PNI SafeHome PT08R WiFi, ON / …

Informații suplimentare

Greutate 12 kg
EAN

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Releu inteligent PNI SafeHome PT08R WiFi, ON / OFF iesire 230V 10A, comanda prin internet, aplicatie de mobil Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya, Alexa si Google Assistant”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *